Ammattitaitoista metsänhakkuutta ja muita puualan palveluita

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Meiltä saat laadukkaat polttopuut, puiden kaadot sekä metsänhakkuut

Ilomäen Puukauppa Ky tarjoaa ammattitaitoista metsänhakkuutta ja muita puualan palveluita Pirkanmaalla, Hämeessä ja koko Etelä-Suomen alueella.
Palveluihimme kuuluu:

  • polttopuiden teko

  • polttopuiden myynti kuivana ja tuoreena

  • ongelma- ja pihapuiden kaato

  • metsänraivaus ja -hoito (myös myrskytuhot)

  • metsänhakkuut

  • sahauspalvelu.

Voit tilata kauttamme myös moottori-, raivaussaha- ja metsuritarvikkeita. Valikoimaamme kuuluvat mm. laadukkaat terät, ketjut ja viilat.

Polttopuut 

Meiltä saat korkealaatuiset kotimaiset polttopuut sekä kuivana että
tuoreena. Toimitamme polttopuut haluttuun osoitteeseen Pirkanmaan, Hämeen ja Etelä-Suomen alueella.


Kuljetuskulut sovitaan tilauskohtaisesti. Tee polttopuutilaus joko puhelimitse, sähköpostitse tai kotisivuillamme olevalla lomakkeella.

Puunkaato

Teemme ongelma- ja pihapuiden kaadot ammattitaidolla. Olipa kyse yksittäisestä puusta tai tontin puuston harvennuksesta, sujuu puunkaato ammattitaitoiselta metsurilta nopeasti ja turvallisesti.


Eroon hankalistakin puista vaivattomasti 

Metsureillamme on asianmukaiset vakuutukset ja käytössään alan huippua edustavat työ- ja turvavälineet. Metsurit hoitavat hankalimmatkin puut vuosien työkokemuksella aiheuttamatta vahinkoa pihapiirissä.


Puunkaatoa tarpeesi mukaan 

Metsuri käsittelee kaadetut puut, risut ja kannot asiakkaan toiveiden mukaisesti. Voimme esimerkiksi pilkkoa rungon valmiiksi pilkkeiksi ja kuljettaa risut pois tontilta.

Ota yhteyttä, niin tulemme arviointikäynnille!

Metsänhakkuu 

Palveluumme kuuluvat metsänhoito, metsänhakkuu, metsänraivaus ja maisemointi, mitkä toteutamme ammattitaitoisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Säännöllinen metsänhoito pitää metsäsi kasvavana, hyväkuntoisena ja elinvoimaisena. Arvioimme metsänhakkuun toteutuksen aina tarpeen mukaan.


Ammattilaisena arvioimme, tehdäänkö hakkuu miestyönä vai monitoimikoneella. Toteutamme hakkuun alusta loppuun tehden, aina luvista ja Kemeran tukihakemuksista puutavaran kuljetukseen. Meillä asiat sujuvat.